• CHEF COATS

Babagan Company kita

Cahya pawon kanthi gaya!

CHECKEDOUT ditetepake ing 1995 lan markas ing Beijing, China.
Produk wis diekspor menyang luwih saka 50 negara sing kalebu luwih saka 80 toko khusus lan 100 dodolan tim. Volume penjualan NO.1 ing China, kanthi dodolan taunan luwih saka 7 yuta. Swara 100 toko domestik lan 200 distributor.