Babagan Kita

CHECKEDOUT pakaian chef tahan cuci yaiku produsen merek sing nggawe seragam unik kanggo karyawan perusahaan katering.

1

CHECKEDOUT ditetepake ing 1995 lan markas ing Beijing, China.
Produk wis diekspor menyang luwih saka 50 negara sing kalebu luwih saka 80 toko khusus lan 100 dodolan tim. Volume penjualan NO.1 ing China, kanthi dodolan taunan luwih saka 7 yuta. Swara 100 toko domestik lan 200 distributor.

CHECKEDOUT kanthi 3 produksi produksi sing ana ing Yanjiao, Qingxian lan Yuncheng. Udakara 500 buruh sing njamin bisa memenuhi syarat klien sing beda.

Produk CHECKEDOUT kalebu ing clinging chef, chef apron, celonone chef, topi, bag piso lan sapanunggalane, Kabeh produk sing cocog kanggo hotel, restoran, bar, kafe, toko roti dll.

CHECKEDOUT yaiku Chef Seragam Sponsor World Gourmet Summit; AS Putih House ditunjuk pasangan chef seragam; CCTV-2 Persaingan Chef King sing ditunjuk supplier etc.
Bekerjasama karo YKK, TORAY lan perusahaan Fortune 500 liyane kanggo nggawe produk sing unik kanggo produk sing ora dicuci karo katun, katun tanpa kualitas, premium kualitas premium, gratis karsinogen, lan umur layanan dawa. Nyuda jumlah emisi karbon kanggo masarakat lan nggawe kontribusi utama kanggo safety pangan lan kesehatan umum saben taun.

Tim R&D profesional sing duwe 20persons njupuk informasi paling apik babagan fashion lan ngasilake produk kanthi nilai estetika lan kepraktisan.
Tim CHECKEDOUT njunjung kerajinan khusus, profesional lan ahli lan sumpah supaya nggawe sandhangan chef tahan cuci CHECKEDOUT dadi merek terkenal ing saindenging jagad.