Aksesoris

  • Unisex Poly Cotton Kitchen Waiter Chef Head Wraps U406S0100A

    Kepala Chef Cheise Unisex Poly Wraps U406S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U406S0100A Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci chef HEAD WRAPS, WAITER WRAPS Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping kaping pindho. mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, shri rendah ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps U408S9900Q

    Dapur Pemain Chef Waiter Pakaian Dapur U408S9900Q

    TENAGA KENYATA kode item U408S9900Q Ukuran SAIZ Kunci tembung tukang tutup koper, topi waiter, topi waiter Kain 100% katun Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Ing.
  • Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Merek CHECKEDOUT Item Code U411S0100B Ukuran SAIZ Tembung-tembung kunci chef waiter cap, topi baseball waiter Kain 65/35 poli / katun GSM.155g Xinjiang Aksu katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping. minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef seragam, chef jas, chef jaket, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam pawon, kain seragam pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Kapas katun panjang Aksu, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U501S0500A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U501S0500A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U501S0500A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U501S8500H

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U501S8500H

    Jenenge SEMASA Kode Item U501S8500H Ukuran SAIZ Kata kunci aksesoris tukang koki, kepala gulu Fabric T85 / R15 Utas Politester Jahit uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Minangka tambahan ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U501S8900Q

    Aksesoris tukang masak koki restoran ing pawon U501S8900Q

    Jenenge SEMASA Kode Item U501S8900Q Ukuran SAIZ Kata kunci aksesoris tukang masak koki, kepala gulu Kain 100% KOTA Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Ing ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0100A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0100A

    Jenama SEMASA Kode Item U502S0100A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0200A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0200A

    Jenama SEMASA Kode Item U502S0200A Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0400A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0400A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant waiter chef neck chiefs  CU504S059000T4

    Kepala lef chef restoran ing restoran CU504S059000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU504S059000T4 Ukuran SATU SIFAT Tembung kunci aksesoris chef seragam, kepala leher, kepala waiter, seragam hospitalitas / kain kapas GSM.143g Xinjiang Aksu long-staple, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, urip layanan kaping 2 minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0700A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0700A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0700A Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...