Apron

  • Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Merek CHECKEDOUT Item Code U3061D037049U Ukuran SAIZ SATU Kata kunci chef setengah apron, kanvas apron, kanvas apron Kain 85/15 / Poly / katun Utas Polesterester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, ...
  • Blue Waiter Waist Apron With Pockets U369S119000AG

    Pinggang Pinggang Biru Biru Kanthi Kantong U369S119000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S119000AG Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef pinggang apron, apron nganggo kanthong Kain 70/30 GSM /65 GSM.265g Sewing Utas Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ...
  • Purple Waiter Waist Apron With Pockets U369S118000AG

    Pinggang Pinggang Waol Ungu Kanthi Kantong U369S118000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S118000AG Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef pinggang apron, apron nganggo kanthong Kain 70/30 GSM /65 GSM.265g Sewing Utas Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ...
  • Brown Waiter Waist Apron With Pockets U369S117000AG

    Pinggang Pinggang Coklat Brown Kanthi Kantong U369S117000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S117000AG Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef pinggang apron, apron nganggo kanthong Kain 70/30 GSM /65 GSM.265g Jahitan Utas Polesterester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ...
  • Indigo Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Waist Apron U332D4022T

    Indigo Denim Multi Pocket Waf Chef Pinggang Pinggang Apron U332D4022T

    Jenenge SEMASA Kode Item U332D4022T Ukuran SAIZ Tembung kunci chef apron, waiter denim apron, pinggang apron pinggul cendhak 20/80 poli / katun GSM.346g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, tahan entheng ...
  • Black Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Waist Apron U332D3913T

    Black Denim Multi Pocket Waf Chef Pinggang Pinggang Apron U332D3913T

    Jenenge SEMASA Kode Item U332D3913T Ukuran SAIZ Tembung kunci chef apron, waiter denim apron, apron pinggang cendhak 20/80 poli / katun GSM.346g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, tahan entheng ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0200A

    Katun Pinggang Polik Putih Pinggang Pinggang Apron U316S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U316S0200A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0100A

    Kain Kapas Polik Hitam Pinggang Tinggi Apron U316S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U316S0100A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • White Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0200A

    Katun Pinggang Polik Polik Putih Putih dengan Kantong U311S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U311S0200A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Black Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0100A

    Kapas Pinggang Polik Hitam Pinggang Lengan Hitam Dengan Kantong U311S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U311S0100A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Gray Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0500A

    Kapas Pinggang Polik abu-abu Pinggang Pinggang Tinggi dengan Poki U306S0500A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U306S0500A Ukuran SAIZ Tembung kunci kanthi kanthong, apron waiter, apron pinggang, apron setengah, chef apron Kain 65/35 GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, katun ora, utawa ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, ...
  • Wine Red Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0400A

    Kapas Pinggang Polik Biru Anggur Pinggang Pinggang Dengan Pocket U306S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U306S0400A Ukuran SAIZ Tembung-tembung utama sing apron nganggo kanthong, waiter apron, apron pinggang ireng 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora nganggo pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasion apik ...