Bib Apons

  • Black White Strips Chef Bib Aprons With One Pocket CU304S8600H

    Irf Chef Bib Ireng Putih Ireng Kanthi Kalung CU304S8600H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU304S8600H Ukuran SAIZ Tembung kunci chef apron, bib apron, katun apron, seragam hospitalitas seragam 65/35 poly / katun GSM.235g Sewing Thread Polyester thread uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan ...
  • Adjustable Long Tie Kitchen Aprons With Two Pockets CU305S8600H

    Apron Dapur Dapur Jambon Dawa Lengan Kanthi Dua Kanthong CU305S8600H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU305S8600H Ukuran SAIZ Tembung-tembung utama apron, apron pawon, apron chef, seragam hospitalitas seragam 65/35 GSM.235g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, tahan ...
  • Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S135022U4

    Canvas Chef Bib Apron Kanthi Telung Kantong CU335S135022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S135022U4 Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef apron, bib apron, kanvas apron, seragam hospitalitas 45/55 poly / katun GSM.300g Sewing Thread Polyester thread uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, resista ...
  • Blue Color Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S048022U4

    Biru Chef Bibar Biru Biru Kanthi Telung Kantong CU335S048022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S048022U4 Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef apron, bib apron, kanvas apron, seragam hospitalitas 45/55 poly / katun GSM.300g Sewing Thread Polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, resista ...
  • Yellow Color Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S043022U4

    Kopi Kayu Kuning Warna Kuning Apron Kanthi Telung Kantong CU335S043022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S043022U4 Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef apron, bib apron, kanvas apron, seragam hospitalitas 45/55 poly / katun GSM.300g Sewing Thread Polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, resista ...
  • Army Green Color Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S042022U4

    Tentera Chef Bibar Green Army Tentara Kanthi Telung Kantong CU335S042022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S042022U4 Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef apron, bib apron, kanvas apron, seragam hospitalitas 45/55 poly / katun GSM.300g Sewing Thread Polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, resista ...
  • Black Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S001022U4

    Kopi Kayu Ireng Ireng Ireng Kanthi Telung Kantong CU335S001022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S001022U4 Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef apron, bib apron, kanvas apron, seragam hospitalitas 45/55 poly / katun GSM.300g Sewing Thread Polyester thread uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, resista ...
  • Poly Cotton Crossback Kitchen Chef Aprons CU352S119000AG

    Celengan Chef polong polong Polon CU352S119000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU352S119000AG Ukuran SAIZ Sawijining tembung Kunci sandhangan apron, apron Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Utas poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing ...
  • Poly Cotton Crossback Kitchen Chef Aprons CU352S118000AG

    Celengan Chef polong polong Polon CU352S118000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU352S118000AG Ukuran SAIZ Sawijining tembung Kunci sandhangan apron, apron Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Utas poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing ...
  • Poly Cotton Crossback Kitchen Chef Aprons CU352S117000AG

    Celengan Chef Polyester Polik Polik CU352S117000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU352S117000AG Ukuran SAIZ Sawijining tembung Kunci sandhangan apron, apron Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Utas poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing ...
  • Denim Bib Corssback Kitchen Chef Apron CU352S129000T

    Denim Bib Corssback Dapur Chef Apron CU352S129000T

    TENAGA KENCANGAN Kode Item CU352S129000T Ukuran SAIZ Sawijining tembung Kunci apron COSSBACK, apron pawon 20/80 poli / katun GSM.346g Utas Polyester jahitan uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora ...
  • Genuine Leather Anti-Wrinkle Crossback Chef Apron CU355S134011U4

    Kulit Semut Chef Apron CU355S134011U4 asli Kulit Anti-Wrinkle Chef Apron

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU355S134011U4 Ukuran SATU SAIZ Tembung-tembung kunci Apron kulit bali, koki apron kain Kualitas Utas Polyester Utas Polyester uga dijenengi benang. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ...