Celengan Chef

  • Unisex constructed poly chef pants for kitchen work U202C0100K

    Celana tukang masak poli Unisex kanggo gaweyan pawon U202C0100K

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C0100K Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone koki, seragam masakan, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% Util poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, resistan ...
  • Unisex black chef pants for kitchen work U202C8100H

    Celana tukang masak ireng Unisex kanggo karya pawon U202C8100H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C8100H Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone koki, seragam masakan, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% Util poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, resistan ...
  • Unisex black white grid chef pants for kitchen work U202C8300H

    Celana tukang masak kothak putih Unisex kanggo pawon kerja U202C8300H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C8300H Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celana koki, seragam masakan, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% Util poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, resistan ...
  • Unisex black white grid chef pants for kitchen work U202C8500H

    Celana tukang masak kothak putih Unisex kanggo pawon kerja U202C8500H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C8500H Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone koki, seragam masakan, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% Utas Polester Jahitan polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, resistan ...
  • Unisex blue and white grid chef pants for kitchen work U205C6800H

    Celana koki biru Unisex biru lan putih kanggo karya pawon U205C6800H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U205C6800H Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone koki, seragam masakan, seragam hospitalitas, celana chef 65/35 Celana / Sewing Utas Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat, ...
  • Unisex COTTON chef pants for kitchen work U205C9700Q

    Celana chef Unisex COTTON kanggo karya pawon U205C9700Q

    Merek CHECKEDOUT Item Code U205C9700Q Ukuran koki seragam chef, celonone tukang masak, seragam koki, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% katun Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, tahan ...
  • Unisex COTTON chef pants for kitchen work U205C9900Q

    Celana chef Unisex COTTON kanggo karya pawon U205C9900Q

    Merek CHECKEDOUT Item Code U205C9900Q Ukuran koki seragam chef, celonone tukang masak, seragam koki, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% katun Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, tahan ...
  • Men black chef pants with pockets for kitchen work M203C0100L

    Celana koki ireng Pria nganggo kanthong kanggo M203C0100L

    Merek CHECKEDOUT Item Code M203C0100L Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone koki, seragam masakan, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% Util poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, resistan ...
  • Unisex poly cotton chef pants for kitchen work CU209C131000H

    Celana chef katun poli Unisex kanggo karya pawon CU209C131000H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU209C131000H Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone tukang masak, seragam koki, seragam hospitalitas, celana chef 11/89 POLY / COTTON Sewing Thread Polyester thread uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroskopisitas sing apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resistan ...
  • Unisex poly cotton chef pants for kitchen work CU202C8600H

    Celana chef katun poli Unisex kanggo karya pawon CU202C8600H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU202C8600H Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone tukang masak, seragam koki, seragam hospitalitas, celana chef 65/35 Celana / Jahitan Polyester katun / kain katun uga dijenengi benang. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, ...
  • Unisex constructed poly chef pants for kitchen work U202C0100J

    Celana tukang masak poli Unisex kanggo pawon U202C0100J

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C0100J Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, celonone koki, seragam masakan, seragam hospitalitas, celana chef Kain 100% Util poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, resistan ...