Kolar Salju Dobel Dobel Dobel Lengan Panjang Chef Seragam Lan Chef Kanggo Hotel lan Restoran CU102C0201C

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek  PENTING
Sertifikat OEKO-TEX STANDARD 100
Kode Item  CU102C0201C
Ukuran  S-3.XL
Tembung utama  seragam koki, jaket chef, jaket chef, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam dapur
Kain 65/35 poli / katun GSM.250g
Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa.
Utas Jahit  Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan   Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
Katrangan Desain ngrampungake daya tahan lan inspirasi gambar langsung saka pawon.CHECKEDOUT chef koleksi seragam gabungan gaya, tradhisi lan kain sing wis dicuci kanggo jas sing bisa digunakake kaya sing sampeyan lakoni. Jaket iki tetep dipikir lan profesional, nalika tetep njaga. koki sing krasa nyenengake, lan kepenak, kabeh liwat rincian service.Modern lan warna kontemporer menehi cheak keahlian lan gaya sing diidini. Kanthi dipikir lan rasakake jaket koki tradisional, desain nganyari kita ngrameke kabeh koki liwat gaya lan kinerja. Sandhangan koki tahan cuci sing bisa dicuci 200tim.
Aplikasi  Pabrik hotel, restoran, panganan

SIZE-CU102C0200C


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: