FAQ

FAQ

PITUKSAN PANGGILAN

Sampeyan perusahaan utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik pabrik profesional wiwit 1995

Apa kaluwihan kain sampeyan?

Ora-Plot, Ora-Shrink, Ora Ana Kankerogen, Katun panjang gagang Xinjiang Aksu.

Sing mesthekake sandhangan chef kita tahan lan bisa ngumbah 200 ewu.

Apa mupangate katun saka kain kapas?

Katun panjang batang apik, lan serat alus lan dawa, umume 33-39 mm, nganti 64 mm; fineness yaiku 7000-8500 m / g, jembarake 15-16 mikron; kekuwatan luwih dhuwur, 4-5 g Angkatan / akar, dawa patah 33 ~ 40km; liyane twists, 80 ~ 120 / cm

Perusahaan endi supplier kain sampeyan?

TORAY

Apa produk sampeyan ana ing saham?

Mesthi, meh kabeh produk ana ing stok sing nggawe pangiriman sing cepet.

Suwene wektu pimpinan sampeyan?

Kuwi gumantung karo jumlah barang sing dipesan, biasane biasane dina-dina.

Kepiye istilah pembayaran?

T / T ing ngarep

Kepiye pengiriman?

Kita bisa ngirim nganggo segara utawa udhara miturut indikasi klien.