Setengah setengah

  • Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Merek CHECKEDOUT Item Code U3061D037049U Ukuran SAIZ SATU Kata kunci chef setengah apron, kanvas apron, kanvas apron Kain 85/15 / Poly / katun Utas Polesterester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0200A

    Katun Pinggang Polik Putih Pinggang Pinggang Apron U316S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U316S0200A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0100A

    Kain Kapas Polik Hitam Pinggang Tinggi Apron U316S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U316S0100A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • White Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0200A

    Katun Pinggang Polik Polik Putih Putih dengan Kantong U311S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U311S0200A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Black Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0100A

    Kapas Pinggang Polik Hitam Pinggang Lengan Hitam Dengan Kantong U311S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U311S0100A Ukuran SAIZ Kunci tembung setengah pron, apron pinggang separo ireng, apron pinggang, apron chef, apron waiter, apron pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Gray Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0500A

    Kapas Pinggang Polik abu-abu Pinggang Pinggang Tinggi dengan Poki U306S0500A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U306S0500A Ukuran SAIZ Tembung kunci kanthi kanthong, apron waiter, apron pinggang, apron setengah, chef apron Kain 65/35 GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, katun ora, utawa ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, ...
  • Wine Red Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0400A

    Kapas Pinggang Polik Biru Anggur Pinggang Pinggang Dengan Pocket U306S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U306S0400A Ukuran SAIZ Tembung-tembung utama sing apron nganggo kanthong, waiter apron, apron pinggang ireng 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora nganggo pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasion apik ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0200A

    Kapas Pinggang Polik Putih Pinggang Pinggang Putih Dengan Poki U306S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U306S0200A Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci apron nganggo kanthong, waiter apron, apron pinggang ireng, apron setengah kain Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen , urip layanan kaping 2 minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, apik ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0100A

    Kapas Pinggang Politari hitam Hitam Pinggang Pinggang Dengan Pocket U306S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U306S0100A Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci apron nganggo kanthong, waiter apron, apron pinggang ireng Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora nganggo bantal, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasion apik ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket And Towel Loop U302S0100A-1

    Kapas Pinggang Polik Putih Pinggang Pinggang Polik Putih Dengan Pocong Satu Towel U302S0100A-1

    Merek CHECKEDOUT Item Code U302S0100A-1 Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci apron, apron waiter, apron pinggang, setengah apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping 2 minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resres abrasion apik ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket And Towel Loop U302S0100A-1

    Gelang Kapas Polik Hitam Pinggang Polit Hitam Dengan Kantong Satu Lan Loji U302S0100A-1

    Merek CHECKEDOUT Item Code U302S0100A-1 Ukuran SATU SAIZ Tembung-tembung utama apron, waiter apron, apron pinggang ireng 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun kapas panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, ketahanan abrasion sing apik, ...
  • Gray Color Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U302S0500A

    Kapas Poli Warna Polik abu-abu Waja Apron U302S0500A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U302S0500A Ukuran SAIZ Tembung-tembung utama apron, waiter apron, apron pinggang ireng 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, lo ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2