Topi

  • Unisex Poly Cotton Kitchen Waiter Chef Head Wraps U406S0100A

    Kepala Chef Cheise Unisex Poly Wraps U406S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U406S0100A Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci chef HEAD WRAPS, WAITER WRAPS Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping kaping pindho. mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, shri rendah ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps U408S9900Q

    Dapur Pemain Chef Waiter Pakaian Dapur U408S9900Q

    TENAGA KENYATA kode item U408S9900Q Ukuran SAIZ Kunci tembung tukang tutup koper, topi waiter, topi waiter Kain 100% katun Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Ing.
  • Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Merek CHECKEDOUT Item Code U411S0100B Ukuran SAIZ Tembung-tembung kunci chef waiter cap, topi baseball waiter Kain 65/35 poli / katun GSM.155g Xinjiang Aksu katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping. minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci chef seragam, chef jas, chef jaket, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam pawon, kain seragam pawon 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Kapas katun panjang Aksu, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik ...
  • Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U401S8501H

    Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U401S8501H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U401S8501H Ukuran SAIZ Kata kunci cap waiter cap, topi baseball waiter Kain poli / katun Xinjiang Aksu katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, layanan urip kaping 2 minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, shrin rendah ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps  U407S119000AG

    Pawon Chef Dapur Pariwis Pawon U407S119000AG

    Merek KEJURUTAWAN Kode Item U407S119000AG Ukuran SAIZ Kunci tembung chef tutup, topi waiter, topi waja Kain 69/31 poli / katun GSM.265g Utas Polesterester Jahitan uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan d ...
  • Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U401S119000AG

    Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U401S119000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code U401S119000AG Ukuran SAIZ Sawijining tembung Kunci chef waiter cap, topi baseball waiter Kain 69/31 poli / katun GSM.265g Utas poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps U408S8900Q

    Dapur Pemain Chef Waiter Pakaian Dapur U408S8900Q

    TENAGA KENYATA kode item U408S8900Q Ukuran SAIZ Kunci tembung tukang tutup koper, topi waiter, topi waiter Kain 100% Utas Jahitan poliester polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Ing.
  • Pleated Chef Hat Poly Cotton Black Chef Hat U402S0100A

    Kepala Chef Hat Polik kapas Chef Hat U402S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U402S0100A Ukuran SAIZ Tembung-tembung kunci chef hat Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, layanan urip kaping 2 minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasi sing apik, pengecutan sing murah, hygrosco sing apik ...
  • Restaurant Waiter Chef Cotton Baseball Cap U401S8601Q

    Restaurant Waiter Chef Cotton Baseball Cap U401S8601Q

    Merek CHECKEDOUT Item Code U401S8601Q Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci chef waiter cap, topi baseball waiter Kain kapas 100% Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasi sing apik, suda ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps  U408S0100A

    Pawon Chef Dapur Pariwis Pawon U408S0100A

    Jenenge KENYATAAN Kodhe U408S0100A Ukuran SATU Kunci tembung Kunci chef, cap pelayan, topi waiter Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Utas Polesterester Jahitan uga dijenengi benang. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps U408S9800Q

    Dapur Pemain Chef Waiter Pakaian Dapur U408S9800Q

    TENAGA KENYATAAN Kodhe U408S9800Q Ukuran SAIZ Kunci tembung chef tutup, topi waiter, topi waiter Kain 100% katun sewing Utas poliester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Ing.