Kontras Kontain Placket Kontras Lengan Panjang Chef Jaket Chef Kanggo Hotel Dan Restoran U112C0201C

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek  PENTING
Sertifikat  OEKO-TEX STANDARD 100
Kode Item  U112C0201C
Ukuran  S-3.XL
Tembung utama  seragam koki, jaket chef, jaket chef, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam dapur
Kain  65/35 poli / katun GSM.250g
Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa.
Utas Jahit  Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan   Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
Katrangan Desain ngrampungake ketahanan lan inspirasi gambar langsung saka pawon.CHECKEDOUT chef koleksi seragam gabungan gaya, tradhisi lan kain sing wis dicuci kanggo jas sing bisa digunakake kaya sing sampeyan lakoni. Jaket iki tetep katon profesional lan profesional, nalika tetep koki krasa krasa, lan kepenak, kabeh liwat rincian service.Modern lan warna kontemporer menehi cheak keahlian lan gaya sing diidini.

Kanthi tampilan lan rasukan jaket koki tradisional, desain nganyari kita mengeti kabeh koki liwat gaya lan kinerja.

Kanthong thermometer lengan kiwa. Lengan panjang nganggo cuff-back cuff.Matching kerah warna. Placket sing didhelikake nganggo tombol sworo seru logam lan pleats gaun.

 Aplikasi  Hotel, restoran

SIZE-U112C


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: