Placket Desain Diwasa Baju Klasik Lengan Baju Tersembunyi Lengan Baju Sarung, Chef Seragam Kanggo Hotel lan Restoran CU1107C0200A

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek  PENTING
Sertifikat  OEKO-TEX STANDARD 100
Kode Item  CU1107C0200A
Ukuran  M-3XL
Tembung utama seragam koki, jaket chef, jaket chef, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam dapur
Kain 65/35 poli / katun GSM.235g
Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa.
 

Utas Jahit

Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan   Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
 

 

 

 

 

Katrangan

Desain ngrampungake ketahanan lan inspirasi gambar langsung saka pawon.CHECKEDOUT chef koleksi seragam gabungan gaya, tradhisi lan kain sing wis dicuci kanggo jas sing bisa digunakake kaya sing sampeyan lakoni. Jaket iki tetep katon profesional lan profesional, nalika tetep koki krasa krasa, lan kepenak, kabeh liwat rincian service.Modern lan warna kontemporer menehi cheak keahlian lan gaya sing diidini.

Kanthi tampilan lan rasukan jaket koki tradisional, desain nganyari kita mengeti kabeh koki liwat gaya lan kinerja.

Kanthong dada. Placket sing didhelikake lan lengen dawa kanthi kantong bunder.

Tombol simpul tali lan tombol sworo seru logam.

 Aplikasi  Hotel, restoran, pabrik panganan, sekolah kuliner

SIZE-CU1107C


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: