Jaket Chef Dicemburake Plancar Lengan Sing Kasedhiya Kanggo Hotel lan Restoran CU110Z0200F

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek PENTING
Sertifikat OEKO-TEX standar 100
Kode Item CU110Z0200F
Ukuran M-3XL
Tembung utama seragam koki, jaket chef, jaket chef, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam dapur
Kain 65/35 poli / katun GSM.235g
Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa.
Utas Jahit Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
Katrangan: Desain ngrampungake daya tahan lan inspirasi gambar sing langsung saka pawon.CHECKEDOUT chef koleksi seragam gabungan gaya, tradhisi lan kain sing wisuh kanggo jas sing bisa digawe kanthi angel.
Jaket iki tetep dipikir lan profesional, nalika tetep koki rumangsa ora nyenengake, lan kepenak, kabeh ana ing layanan.
Rincian modern lan warna kontemporer menehi chef versatility lan gaya sing diidini.
Kanthi tampilan lan rasukan jaket koki tradisional, desain nganyari kita mengeti kabeh koki liwat gaya lan kinerja.
Sandhangan koki tahan cuci sing bisa dicuci 200tim.
Kanthong thermometer lengan kiwa.
Setengah lengan nganggo kolar salib lan placket.Single didhelikake nganggo tombol sworo seru. Tombol sing diukir nggambarake pribadine sandhangan kasebut
Aplikasi Hotel, restoran, pabrik panganan, sekolah kuliner

CU1110Z 带注释


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: