Kimono

  • Japanese Style Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1099Z059001T-4

    Kimono Salib Gaya Jepang Jepang Kanggo Restoran lan Hotel CU1099Z059001T-4

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1099Z059001T-4 Ukuran M-2XL Kunci tembung chef seragam, chef coat, chef jacket, mantel masak, seragam kuliner, seragam hospitalitas, kimono Fabric 60/40 poli / katun GSM 145g ECO-loropaken ECO Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1099Z161012H

    Gaya Jepang Jepang Lengan Panjang Kolar Kimono Kanggo Restoran lan Hotel CU1099Z161012H

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1099Z161012H Ukuran M-2XL Tembung kunci chef seragam, chef jas, jaket chef, jas masak, seragam kuliner, seragam rumah sakit, kimono Fabric 60/40 poli / katun GSM 145g Xinjiang Aksu sing ramah ECO katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sehat ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1118Z123124AQ

    Gaya Jepang Jepang Lengan Panjang Kolar Kimono Kanggo Restoran lan Hotel CU1118Z123124AQ

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1118Z123124AQ Ukuran M-3XL Kunci tembung chef seragam, chef coat, chef jacket, mantel masak, seragam kuliner, seragam hospitalitas, Kain kimono 100% katun Xinjiang Aksu sing ramah nganggo kain panjang, ora-piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Kang ora tahan, ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1118Z124123AR

    Gaya Jepang Jepang Lengan Panjang Kolar Kimono Kanggo Restoran lan Hotel CU1118Z124123AR

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1118Z124123AR Ukuran M-3XL Tembung kunci chef seragam, chef jas, jaket chef, mantel masak, seragam masakan, seragam hospitalitas, kain Kimono 100% katun Aksi Xinjiang Aksu sing ramah nganggo kain, ora-piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Kang ora tahan, ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1119Z161012H

    Gaya Jepang Jepang Lengan Panjang Kolar Kimono Kanggo Restoran lan Hotel CU1119Z161012H

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1119Z161012H Ukuran M-3XL Tembung kunci chef seragam, chef jas, jaket chef, jas masak, seragam masakan, seragam hospitalitas, kimono Fabric 100% katun Aksi Xinjiang Aksu sing apik-apik, ora-piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Kang ora tahan nganggo, l ...
  • White Color Medium Sleeve Cross Collar Kimono CU1117Z002000A

    Kolar Lengan Sleeve Medium Putih Putih Kimono CU1117Z002000A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1117Z002000A Ukuran M-2XL Tembung kunci chef seragam, chef jas, jaket chef, jas masak, seragam kuliner, seragam rumah sakit, kimono Fabric 65/35 poli / katun GSM.235g Ein Xinjiang Eco-friendly Kapas katun panjang Aksu, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Kang kita ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1117Z130000A

    Gaya Jepang Jepang Lengan Panjang Kolar Kimono Kanggo Restoran lan Hotel CU1117Z130000A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1117Z130000A Ukuran M-2XL Tembung kunci chef seragam, chef jas, jaket chef, jas masak, seragam kuliner, seragam hospitalitas, kimono Fabric 65/35 poli / katun GSM.235g Ein Xinjiang Eco-friendly Kapas katun panjang Aksu, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Kang kita ...