Tas Knief

  • Canvas knife bag kitchen chef accessories

    Aksesoris koki tas kantong kanvas

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU802S133011U3 Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci aksesoris koki, koki pisau Kain 45/55 polik / katun GSM.300g Sewing Utas Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ...