Kaos Kaos Lengan Panjang

  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197C4100T2

    Kapas poliester Klasik Lengan Panjang Slim Fit waiter Baju CM197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197C4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kemeja lengan panjang, kaos pelayan Kain 65/35 poli / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C125000T6

    Kapas poliester katun klasik lengan panjang Baju seragam Baju CU1115C125000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C125000T6 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kemeja lengan panjang Kain kapas 100% Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka chef biasa jas. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistan apik ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197C4100T2

    Katun Lengan poliester Klasik Lengan Panjang Langsing Baju lengan Baju CW197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW197C4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan panjang, kaos waitress Kain 65/35 GSM / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resis ...
  • Gray Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM1102Z059000T4

    Katun lengan panjang poliester abu-abu katun langsing Baju seragam Baju CM1102Z059000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM1102Z059000T4 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kaos lengan setengah, klambi waiter Kain 60 /40 GSM / katun GSM 143g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW1056C155000H

    Kapas poliester Klasik Lengan Panjang Slim Fit baju seragam baju CW1056C155000H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW1056C155000H Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, kaos lengan panjang, kaos waitress Kain 100% Utas Polit Jahitan Politester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan ...
  • Gray Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW1102Z059000T4

    Katun lengan panjang poliester abu-abu katun langsing Lengan Baju baju seragam Baju CW1102Z059000

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW1102Z059000T4 Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, kaos lengan setengah, klambi waitress Kain 60 /40 GSM / katun GSM 143g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester ana karat ...
  • Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW1102Z104000T4

    Katun lengan panjang poliester poliester lengan panjang baju seragam baju CW1102Z104000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW1102Z104000T4 Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, kaos lengan setengah, klambi waitress Kain 60 /40 GSM / katun GSM 143g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroskopisitas sing apik lan resistensi panas, benang poliester ana karat ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C126000T6

    Kapas poliester katun klasik lengan panjang baju seragam Kaos CU1115C126000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C126000T6 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kemeja lengan panjang Kain kapas 100% Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka chef biasa jas. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuatan sing dhuwur, resistansi abrasion apik ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW1056C154000H

    Kapas poliester Klasik Lengan Panjang Langsing Baju lengan Baju panjang CW1056C154000H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW1056C154000H Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, kaos lengan panjang, kaos waitress Kain 100% POLY Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW167C0181E

    Kapas poliester Klasik Lengan Panjang Slim Fit baju seragam baju CW167C0181E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW167C0181E Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan panjang 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abra ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW167C0401E

    Kapas Polyester kapas KASIH Lengan Baju Slim Fit Baju lengan Baju CW167C0401E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW167C0401E Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan panjang Tukang 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abras sing apik ...
  • BLACK Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW181C0100E

    Coklat Polik Polik Langsung Lengan Baju Slim Fit Baju lengan panjang CW181C0100E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181C0100E Ukuran S-3XL Tembung kunci seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan panjang Kain 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu katun kapas, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abras sing apik ...