Kalung

  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0100A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0100A

    Jenama SEMASA Kode Item U502S0100A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0200A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0200A

    Jenama SEMASA Kode Item U502S0200A Ukuran SATU SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0400A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0400A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant waiter chef neck chiefs  CU504S059000T4

    Kepala lef chef restoran ing restoran CU504S059000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU504S059000T4 Ukuran SATU SIFAT Tembung kunci aksesoris chef seragam, kepala leher, kepala waiter, seragam hospitalitas / kain kapas GSM.143g Xinjiang Aksu long-staple, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, urip layanan kaping 2 minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0700A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S0700A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0700A Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant waiter chef neck chiefs  CU504S161000T4

    Kepala lef chef restoran ing restoran CU504S161000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU504S161000T4 Ukuran SATU SIFAT Tembung kunci aksesoris chef seragam, kepala leher, kepala waiter, seragam hospitalitas / kain kapas GSM.143g Xinjiang Aksu long-staple, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, urip layanan kaping 2 minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga gedhene ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S1100A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U502S1100A

    Jenama SEMASA Kode Item U502S1100A Ukuran SAIZ Kata kunci aksesoris tukang koki, kepala gulu Kain 65/35 GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U501S0100A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U501S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U501S0100A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U503S0100A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U503S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U503S0100A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U501S0200A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U501S0200A

    Jenama SEMASA Kode Item U501S0200A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 GSM / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U503S0200A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U503S0200A

    Jenama SEMASA Kode Item U503S0200A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U501S0400A

    Kepala aksesoris tukang masak koki dapur U501S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U501S0400A Ukuran SAIZ Tembung kunci aksesoris pelayan chef, kepala gulu Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, l ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2