Warta

  • Beijing Duomilai attent the FINEFOOD show in Sydney, Australia

    Beijing Duomilai ngrampungake acara FINEFOOD ing Sydney, Australia

    CHECKEDOUT melu ing acara NRA 2019 ing Sydney, Australia Desain paling anyar saka koki seragam lan apron bibis ditampilake ing kana, sing dijupuk yaiku mantel jaket lengan panjang paling dhuwur, koleksi jaket lengan chef lengan pendek, apron bibles , sepon lapis lan apron pinggang sing suita ...
    Waca liyane
  • Beijing Duomilai attent the NRA show in Chicago, USA

    Beijing Duomilai rawuh ing acara NRA ing Chicago, USA

    CHECKEDOUT melu ing acara NRA 2019 ing Chicago USA Desain paling anyar saka koki seragam lan apron bibis ditampilake ing kana, sing dijupuk yaiku mantel chef lengan panjang sing paling dhuwur, koleksi jaket lengan chef lengan pendek, apron bib. Sepatu empon lan sepinggang sing cocog karo ...
    Waca liyane
  • Beijing Duomilai attent the HRC show in London,UK

    Beijing Duomilai ngrampungake acara HRC ing London, Inggris

    CHECKEDOUT melu ing HRC London 2020, Inggris wiwit kaping 3 nganti 5 Maret. Desain paling anyar saka seragam koki lan apron bibir barista sing ditampilake ing kana, sing dijupuk iki yaiku mantel chef lengan panjang sing paling dhuwur, klambi jaket chef lengan pendek, apron bibel, setengah apron lan apron pinggang wh ...
    Waca liyane