Kapas Chef Putih Polik Polik Kanthi Kanthong rambut CU413S0200A

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek  PENTING
Kode Item  CU413S0200A
Ukuran  SAIJAH SATU
Tembung utama  kupluk koki
Kain  65/35 poli / katun GSM.235g
Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa.
Utas Jahit  Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan   Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
Fitur  Profil sithik, tutup sing luwes, ukurane paling cocog.

 

CU413S


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: