Produk

  • SINGLE BREASTED SHORT SLEEVE HIDDEN PLACKET CROSS COLLAR CHEF COAT FOR HOTEL AND RESTAURANT CU1108D120000AL

    PELUANG sing BREASTED SHORO DIDANGKAN HIDDEN PLACKET CROSS COLLAR CHEF COAT UNTUK HOTEL LAN RESTAURANT CU1108D120000AL

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1108D120000AL Ukuran S-5XL Kata kunci chef seragam, chef coat, chef jacket, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam dapur Kain 27/73 poli / katun GSM.115g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197C4100T2

    Kapas poliester Klasik Lengan Panjang Slim Fit waiter Baju CM197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197C4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kemeja lengan panjang, kaos pelayan Kain 65/35 poli / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197D4100T2

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW197D4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak, klambi waitress Kain 65/35 GSM / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resi ...
  • Unisex Poly Cotton Kitchen Waiter Chef Head Wraps U406S0100A

    Kepala Chef Cheise Unisex Poly Wraps U406S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U406S0100A Ukuran ONE SAIZ Tembung kunci chef HEAD WRAPS, WAITER WRAPS Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping kaping pindho. mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, resistensi abrasion sing apik, shri rendah ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C125000T6

    Kapas poliester katun klasik lengan panjang Baju seragam Baju CU1115C125000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C125000T6 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kemeja lengan panjang Kain kapas 100% Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka chef biasa jas. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistan apik ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197C4100T2

    Katun Lengan poliester Klasik Lengan Panjang Langsing Baju lengan Baju CW197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW197C4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan panjang, kaos waitress Kain 65/35 GSM / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resis ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM185D5901H

    GRAY Polyester Kapas Lengan Pendek Lengan Baju Slim Fit waiter Baju CM185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM185D5901H Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek Tukang 65/35 Katun / katun Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasi sing apik ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197D4100T2

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek Baju seragam Baju CM197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197D4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak, kaos pelayan Kain 65/35 poli / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroskopisitas sing apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resistan ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW181D0400E

    Kapas Polyester kapas KASIH Lengan Baju Slim Fit Baju lengan Baju CW181D0400E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0400E Ukuran S-3XL Tembung-tembung kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak Tukang 65/35 GSM.146g Xinjiang Aksu katun kapas, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abra ...
  • Double Breasted Chef Uniform With Removable Plastic Low-Dome Stud Buttons Cooking Uniform For Hotel And Restaurant  CU101C0100A

    Seragam Chef Dobel Dobel Kanthi Tombol Dome-Kubah Kencan Plastik Dobel Dobel Sarung Unik Kanggo Hotel Lan Restoran CU101C0100A

    Jenama CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU101C0100A Ukuran S-3XL Kata kunci chef seragam, chef jacket, chef jacket, seragam masakan, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam pawon Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun kanthi katun ECO, tanpa pil, ora nyegel, ora karsinogen, panguripan layanan kaping pindho minangka jas chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane ca ...
  • Classic Double Breasted Contrast Color Long Sleeve Chef Jacket And Chef Uniform For Hotel And Restaurant CU104C0401A1

    Werna Kontras Dompet Gaun Lengan Klasik Dada Klasik Sarapan Chef Ragam Daun Klasik untuk Hotel Dan Restoran CU104C0401A1

    Jenama CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX STANDARD 100 Kode Item CU104C0401A1 Ukuran S-3XL Kata kunci chef seragam, chef coat, chef jacket, seragam kuliner, seragam rumah sakit, seragam masak, seragam restoran, seragam pawon Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani ...
  • Classic Fashion Double Breasted Long Sleeve Chef Coat And Chef Uniform With Stand Collar For Restaurant And Hotel CU104C1100A

    Fesyen Klasik Gaun Lengan Panjang Chef Lengan Baju Sarung Ramping Sarung Dhias Kolar Kanggo Restoran lan Hotel CU104C1100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX STANDARD 100 Code Code CU104C1100A Ukuran S-3XL Tembung kunci chef seragam, chef coat, chef jacket, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam pawon Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (manik-manik li ...