Kaos

  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197C4100T2

    Kapas poliester Klasik Lengan Panjang Slim Fit waiter Baju CM197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197C4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kemeja lengan panjang, kaos pelayan Kain 65/35 poli / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197D4100T2

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW197D4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak, klambi waitress Kain 65/35 GSM / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resi ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C125000T6

    Kapas poliester katun klasik lengan panjang Baju seragam Baju CU1115C125000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C125000T6 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kemeja lengan panjang Kain kapas 100% Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka chef biasa jas. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistan apik ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197C4100T2

    Katun Lengan poliester Klasik Lengan Panjang Langsing Baju lengan Baju CW197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW197C4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan panjang, kaos waitress Kain 65/35 GSM / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resis ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM185D5901H

    GRAY Polyester Kapas Lengan Pendek Lengan Baju Slim Fit waiter Baju CM185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM185D5901H Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek Tukang 65/35 Katun / katun Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasi sing apik ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197D4100T2

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek Baju seragam Baju CM197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197D4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak, kaos pelayan Kain 65/35 poli / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroskopisitas sing apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resistan ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW181D0400E

    Kapas Polyester kapas KASIH Lengan Baju Slim Fit Baju lengan Baju CW181D0400E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0400E Ukuran S-3XL Tembung-tembung kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak Tukang 65/35 GSM.146g Xinjiang Aksu katun kapas, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abra ...
  • Gray Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM1102Z059000T4

    Katun lengan panjang poliester abu-abu katun langsing Baju seragam Baju CM1102Z059000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM1102Z059000T4 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, kaos lengan setengah, klambi waiter Kain 60 /40 GSM / katun GSM 143g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan karat ...
  • Short sleeve waitress shirt with one pocket on left chest CW1109D115000AM

    Kaos waitress lengan pendek nganggo kanthong kiwa CW1109D115000AM

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW1109D115000AM Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, baju waitress, kemeja lengan pendek, kemeja seragam hospitalitas 40/60 GSM.125g Sewing Thread Polyester thread uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku corro ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW185D5901H

    GRAY Polyester katun klasik lengan pendek ramping Baju lengan baju Baju CW185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW185D5901H Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak 65/35 katun / katun Xinjiang Aksu katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasio apik ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW195D5800H

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW195D5800H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195D5800H Ukuran S-3XL Tembung-tembung kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek, kaos waitress Kain 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ketarik sing dhuwur ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW195D8400H

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW195D8400H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195D8400H Ukuran S-3XL Kata kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek, kaos waitress Kain 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, goo ...