Kaos Kaos Lengan Pendek

  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197D4100T2

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW197D4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak, klambi waitress Kain 65/35 GSM / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester benang uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resi ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM185D5901H

    GRAY Polyester Kapas Lengan Pendek Lengan Baju Slim Fit waiter Baju CM185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM185D5901H Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek Tukang 65/35 Katun / katun Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasi sing apik ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197D4100T2

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek Baju seragam Baju CM197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197D4100T2 Ukuran S-3XL Tembung kunci waiter seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak, kaos pelayan Kain 65/35 poli / katun GSM 180g Sewing Thread Polyester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroskopisitas sing apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku karat-resistan ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW181D0400E

    Kapas Polyester kapas KASIH Lengan Baju Slim Fit Baju lengan Baju CW181D0400E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0400E Ukuran S-3XL Tembung-tembung kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak Tukang 65/35 GSM.146g Xinjiang Aksu katun kapas, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abra ...
  • Short sleeve waitress shirt with one pocket on left chest CW1109D115000AM

    Kaos waitress lengan pendek nganggo kanthong kiwa CW1109D115000AM

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW1109D115000AM Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, baju waitress, kemeja lengan pendek, kemeja seragam hospitalitas 40/60 GSM.125g Sewing Thread Polyester thread uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang poliester yaiku corro ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW167D0181E

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW167D0181E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW167D0181E Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak Tukang 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu katun katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, goo ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW167D0401E

    Kapas Polyester kapas KASIH Lengan Baju Slim Fit Baju lengan Baju CW167D0401E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW167D0401E Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek Tukang 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu katun katun panjang, ora-piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, goo ...
  • BLACK Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW181D0100E

    Kapas Lengan poliester poliester klasik Lengan Pendek langsing Baju seragam Baju CW181D0100E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0100E Ukuran S-3XL Tembung-tembung kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek Tukang 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu katun katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abra ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW185D5901H

    GRAY Polyester katun klasik lengan pendek ramping Baju lengan baju Baju CW185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW185D5901H Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak 65/35 katun / katun Xinjiang Aksu katun panjang, tanpa pil, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan 2 kaping minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, abrasio apik ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW195D5800H

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW195D5800H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195D5800H Ukuran S-3XL Tembung-tembung kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek, kaos waitress Kain 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga ketarik sing dhuwur ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW195D8400H

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW195D8400H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195D8400H Ukuran S-3XL Kata kunci pelayan seragam, seragam hospitalitas, klambi lengan pendek, kaos waitress Kain 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu katun panjang, ora-pilling, ora nyusut, ora karsinogen, urip layanan yaiku kaping 2 minangka mantel chef biasa. Utas polyester Utas uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane, goo ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW1056D154000H

    Kapas poliester katun klasik lengan pendek kemeja Baju seragam Baju CW1056D154000H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW1056D154000H Ukuran S-3XL Tembung kunci utama seragam pelayan, seragam hospitalitas, klambi lengan cekak, Kaos waitress Kain 100% Utas Polit Jahitan Politester uga diarani benang kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity apik lan resistensi panas, benang polyester tahan karat, resistan ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2