PELUANG sing BREASTED SHORO DIDANGKAN HIDDEN PLACKET CROSS COLLAR CHEF COAT UNTUK HOTEL LAN RESTAURANT CU1108D120000AL

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek PENTING
Sertifikat OEKO-TEX standar 100
Kode Item CU1108D120000AL
Ukuran S-5XL
Tembung utama seragam koki, jaket chef, jaket chef, seragam kuliner, seragam hospitalitas, seragam masak, seragam restoran, seragam dapur
Kain 27/73 poli / katun GSM.115g ECO-Friendly
Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa.
Utas Jahit Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
Katrangan Desain ngrampungake daya tahan lan inspirasi gambar sing langsung saka pawon.CHECKEDOUT chef koleksi seragam gabungan gaya, tradhisi lan kain sing wisuh kanggo jas sing bisa digawe kanthi angel.
Jaket iki tetep dipikir lan profesional, nalika tetep koki rumangsa ora nyenengake, lan kepenak, kabeh ana ing layanan.
Rincian modern lan warna kontemporer menehi chef versatility lan gaya sing diidini.
Kanthi tampilan lan rasukan jaket koki tradisional, desain nganyari kita mengeti kabeh koki liwat gaya lan kinerja.
Sandhangan koki tahan cuci sing bisa dicuci rong puluh ewu.
Wicks panas & kelembapan adoh saka kulit. Allow hawa adhem kanggo awak. Nyengkuyung penguapan. Kelangan & kepenak. Teknologi kain sing menang-menang.
Sisih mlebu lan ngeculake udhara.
Kanthong thermometer lengan kiwa. Single breasted karo kerah salib lan tombol sworo seru logam
Aplikasi Hotel, restoran, pabrik panganan, sekolah kuliner

SIZE-CU1108D


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: