Celana chef katun poli Unisex kanggo karya pawon CU209C131000H

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek  PENTING
Kode Item  CU209C131000H
Ukuran  S-3.XL
Tembung utama  seragam koki,celonone tukang masak, seragam kuliner, seragam hospitalitas, celana celengan
Kain  11/89 POLY / COTTON
Utas Jahit  Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan   Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
Fitur Tali pinggang elastis kanthi kanthong drawstringOne ing saben sisihKali ing kanthong sisih tengen

 

CU209C131000H


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: