Gaya Jepang Jepang Lengan Panjang Kolar Kimono Kanggo Restoran lan Hotel CU1118Z124123AR

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Merek  PENTING
Sertifikat  OEKO-TEX standar 100
Kode Item  CU1118Z124123AR
Ukuran  M-3XL
Tembung utama  seragam koki, jaket chef, jaket chef, jas masak, seragam kuliner, seragam hospitalitas, kimono
Kain  100% katun ECO ramah
Xinjiang Aksu katun panjang, ora ana piling, ora nyusut, ora karsinogen, panguripan layanan kaping 2 minangka mantel chef biasa.
Utas Jahit  Utas poliester uga diarani benang kanthi kekuatan dhuwur. Biasane diarani (lampu manik). Sing ora tahan, nyuda sithik, lan stabilitas kimia sing apik. Amarga kekuwatane sing dhuwur, resistensi abrasi sing apik, penyusutan sithik, hygroscopicity sing apik lan resistensi panas, benang poliester tahan tahan karat, tahan cendhek, lan ora cacing. Kajaba iku, duwe karakteristik warna lan luh sing lengkap, kecepatan warna sing apik, ora sirup, ora discolorasi, lan ketahanan srengenge.
Pengemasan   Tas lan karton PP (57 * 42 * 38cm)
Fitur Jaket iki tetep dipikir lan profesional, nalika tetep koki rumangsa ora nyenengake, lan kepenak, kabeh nganggo sandhangan chef. Bisa dicuci 200tims.Medium lengan kimono. Salib kerah karo placket abu-abu lan cuff. Kanthong
Aplikasi  Hotel, restoran, sekolah kuliner

CU1118Z和服 CU1118Z和服后


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: